Dünyanın önemli noktalarına ihracat yapan Asortie Mobilya, yurt dışındaki potansiyel mağazalarına bir yenisini daha ekliyor.

Yurt dışındaki popülaritesi farklı ülkelerde açtığı mağazalarla artan Asortie, Bakü’de yeni bir mağaza açtı. Sırbistan ile başlayan mağazalar halkası Bakü ile devam ediyor. Bakü mağazası Azerbaycan açısından da oldukça önemli bir kazançtır. Asortie mobilyanın ülkedeki varlığı ülkenin ekonomik yönden gelişmesine de katkı sağlayacaktır. Asortie mobilya, Bakü’de açacağı bu mağazayla Azerbaycan ve Türkiye dostluğunun pekişmesine katkı da bulunacaktır. Bu mobilya mağazası, klasik mobilya mobilya tasarımlarının yanı sıra sunduğu dekorasyon çalışmaları ile de Bakü’nün en iyi mobilya mağazalarından biri olacaktır. Gerek dekorasyon çalışmaları gerekse de mobilya tasarımları ile Bakü mağazası tüm Bakü halkının beğenisini kazanacaktır.

Bakü mağazası, Türkiye’nin göz bebeği olarak Azerbaycan’da yer alan harikulade bir mağaza olarak yerini alacaktır.

Bakü‘deki klasik mobilya severlerin tutkunu olacağı klasik tasarımlar, her açıdan benzersiz ve eşsiz klasik motifleri ve figürleri ile görenleri kendisine hayran bırakacak kalitede ve güzelliktedir. Bakü’de açılan bu mağaza ile Asortie mobilya, daha geniş ve farklı kitlelere ulaşarak, Ortadoğu pazarında söz sahibi olmak istiyor. Ukrayna’daki mağaza ile Rusya ve Çin gibi ülkelerin mobilya pazarında tutunmasına engel olan Asortie mobilya ürettiği mobilya tasarımları ve dekore ettiği birbirinden başarılı projelerle ne kadar kaliteli ve seçkin bir marka olduğunu belli ediyor.

asortie-3

Asortie mobilya, Bakü projesi Asortie mobilyanın uzun vadeli planları arasında yer almaktaydı. Nitekim, uzun bir bekleyişten sonra Asortie mobilya Bakü mağazasında mutlu sona ulaştı. Bu mağaza ile, Asortie mobilya doğu ülkelerine daha rahat mobilya satabilecek ve müşterilerin isteklerine göre de dekorasyon çalışmaları yapabilecektir. Bakü mağazası, Asortie mobilyanın farklı müşteri portföylerine ulaşabileceği bir Pazar olarak da dikkat çekmektedir.

Asortie mobilya, klasik mobilyanın duayen markalarındandır.

Bu yüzden de adından sürekli söz ettirmekte ve yaptığı güzel çalışmalarla da sürekli gündem de kalmaktadır. Gösterişli klasik mobilya tasarımları ile lüks evlerin vazgeçilmez mobilya tasarımı olan Asortie, Bakü mağazasını açarak şimdi de aynı gösterişi ve ihtişamı Bakü’ye taşımaya hazırlanmaktadır. Klasik mobilya tasarımlarının her modelini bulabileceğiniz bu mağazada, otel, villa, ev, ofis projeleri de istenilen ölçülere göre yapılabilmektedir. Klasik mobilya tasarımları arasında yemek takımı odası takımından yatak odası takımına kadar farklı türde modeller yer almaktadır.

asortie-mobilya

Klasik mobilya tasarımlarının dekoratif ve zarif görünümleri bu mobilya tasarımlarına olan talebi arttıracaktır. El yapımı olan ve fabrikasyon olmayan klasik mobilya modelleri Bakü ve bu ülkenin yakınındaki komşuları tarafından da tercih edilmektedir. Dayanıklılığın esas alındığı bu mobilya tasarımları birçok ülkeden talep görmektedir. Asortie mobilya, sağlam olmayan ve dayanıksız mobilyalar üreten Çin pazarını da ürettiği klasik mobilya tasarımları ile sekteye uğratacaktır.

Bakü mağazası, Asortie mobilyanın ürettiği yeni mobilyaları en çabuk yurtdışına çıkarabileceği noktalardan biri olarak da dikkat çekmektedir.

Bu ülke üzerinden diğer doğu bloğu ülkelerine ulaşmak oldukça kolaylaşacaktır. Bakü mağazası, son model mobilya tasarımlarının yer aldığı ve dekorasyon çalışmalarının yapıldığı farklı ve güzel bir mağazadır.

asortie_koltuk_takımı (1)

Asortie mobilya, Bakü’de dekore ettiği farklı bina ve ev projeleri ile de Bakü halkının sevgisini kazanıyor. Müşteri memnuniyetini hat safhada görebileceğiniz Asortie mobilya markası ile evlerinizin iç dekorasyonunu ve bölümlerini tanımakta zorluk yaşayacaksınız. Sizlerde Asortie Mobilyanın Bakü’deki mağazasını ziyaret ederek, klasik tasarımların en trend haline kavuşabilir ve dekorasyon çalışmalarınızı kendi zevkinize göre yapabilirsiniz. Asorti mobilya Bakü mağazasıyla dekorasyon ve klasik mobilya tasarımları ile hizmetinize hazırdır.