Lüks Berjer Modelleri 2016

Oturma gruplarında vazgeçilmez parçalardan biri ise tekli berjer koltuklardır. Tekli berjer koltuk modelleri şık ve zarif tasarımına sahip ürünlerin başında gelmektedir. Evlerinize farklı stil kazandıran bu parçalar ile evinizde kullanışlı bir ortam yaratabilirsiniz. Genellikle iki kanepe ve ve iki adet tekli berjerden oluşan oturma gruplarının vazgeçilmez parçası olan teki berj koltuk modelleri evinizin dizaynına göre istenilen renk ve modelde tasarlanmaktadır.
Ekselans Berjer
Ekselans Berjer
Klasik havanın esintisini devam ettirebilmesi için tekli berjer koltuk modellerinde ön planda olan el işçiliği oymalı motifler ve altın varak işlemeler oldukça eşsiz bir özelliktir. Sırt ve kol kısımlarına ağırlık verilerek tsarlanan bu parçalar hem modern hemde klasik grupları tamamlayan etkin parçadır.
Asortie Berjer
Asortie Berjer
Döşeme malzemelerinin seçimi konusunda birinci sınıf, leke tutmayan kumaşlar kullanması; doğal ahşap kullanımı ile dayanık ve sağlam bir iskelete sahip olması sayesinde uzun yıllar kullanacağınız bir parçaya sahip olacaksınız. Kullanmaktan keyif alacağınız tekli berjer koltuk modelleri ile evlerinizin tasarımını güçlendirerek, hayalinizde ki ortamı yaratmış olacaksınız.